Sfaturi de la Ann

,,Viața din belșug nu se rezumă la ceea ce se cheamă o viață bună, cumpărată pe credit; ea este găsită în suișurile și coborâșurile vieții, în locuri dărâmate, cu oameni zdrobiți, fiind cât mai aproape cu putință de inima frântă a lui Cristos. Belșugul se găsește în pâinile frânte și împărțite, în sămânța care moare pentru a da naștere unei vieți noi, în explozia stelelor – și apoi în transformarea lor în lumină… în toate bucățile inimilor noastre zdrobite. Belșugul nu se referă la a avea cât îți dorești – se referă la a avea atât de mult din Dumnezeu pe cât îți dorești.”

,,Suferința este locul în care Dumnezeu oferă cea mai vindecătoare intimitate.”

,,… sincer, cine știe cu adevărat când merg toate bine? Ceea ce poate părea un mare eșec pe pământ poate fi văzut drept un mare succes în ceruri. Asta schimbă totul pentru mine în zilele grele.”

,,Speranța este o credință care mai rezistă o clipă în plus.”

,,Marea provocare a credinței este să te ții de speranță după ce ți-ai pierdut naivitatea.”

,,Este nevoie de mult curaj ca să ascultăm cu toată inima ticăitul timpului lui Dumnezeu mai degrabă decât să mărșăluim zgomotos în cadența fricilor noastre… Timpul nu va vindeca niciodată rănile așa cum le vindecă Dumnezeu.”

,,Cea mai bună metodă de a scăpa de stres este să binecuvântezi.”

,, Toarnă-ți viața în momente nesemnificative, pentru că doar aceste momente adunate la un loc devin ceva monumental. Singura modalitate de a trăi o viață cu adevărat remarcabilă nu este prin a-i face pe toți să te observe, ci prin a lăsa semne notabile ale dragostei Lui oriunde te duci. Dragostea este atât de mare încât trebuie să trăiască în sfințenia momentelor foarte mici de sacrificiu.”

,,Vreau să înfrâng îngrijorarea cu închinare…”

,, Suferința este un dar pe care El îl încredințează ți ne putem încrede în El că va transforma această suferință într-un dar. Rămâi în acest moment și mănâncă mana cerească necesară pentru acum… Toată viața este pământ sfânt.”

,, Există un har care deschide drumul peste imposibil și eșecuri- și cum am putea vreodată să-l neglijăm?… În Cristos, tu ești un cetățean al cerului chiar acum. Tu ești un cetățean al pământului care încearcă să muncească pentru cer. Ești un cetățean al cerului care încearcă să muncească trecând pe aici. Când cetățenia ta este cerească, atunci toate împotrivirile îți oferă darul apropierii, conducându-te înspre casa inimii Lui.”

,, Cu cât trăiesc mai mult, cu atât mă simt tot mai clar o expatriată. Acesta este un dar. Expatriații își fac o casă din inima Lui extravagantă, îmbelșugată.”

,, În Cristos – indiferent cum arată drumul, furtuna, povestea – întotdeauna știm finalul.”

,,Nici un munte de regrete nu schimbă trecutul, nici un maldăr de anxietate nu schimbă viitorul, dar orice mulțumire schimbă prezentul. În vremuri pline de stres, caută-L pe Dumnezeu. În vremuri pline de durere, laudă-L pe Dumnezeu. În vremuri grele, încrede-te în Dumnezeu. Și în orice vreme, mulțumește-I lui Dumnezeu.”