Despre blog|contact

Gata, am pornit la drum! Un drum al cuvintelor cu suflet. Dacă ceva mi-a atras privirea, urechea, ochiul, adâncul…am pus pe foaie…și acum sunt datoare să dau mai departe, așa cum mi s-a dat și mie. Să fie bine primit, e urarea mea, pentru toți cei care ați ales să călătoriți cu acest site!

Se numește așa pentru că mereu am fost un om care caută ,, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și …” Filipeni 4:8

Am ajuns vremuri în care tot mai adesea mă întreb dacă ,,mai este cineva” care mai caută aceleași surse și resurse ca și mine.

Îmi place să citesc…mai este cineva căruia îi face plăcere cititul? Și lista cu ,,îmi place” poate continua și se poate încheia cu o întrebare tristă ,,mai este cineva?” sau cu o afirmație energică ,,mai este cineva”. Sper să faci parte din răspuns și dacă îți face bine ce citești…dă mai departe. Poate… MAI ESTE CINEVA.

Ca să mă cunoști este suficient să citești ceea ce scriu. Iar ceea ce citești aici este tot ceea ce trebuie să știi despre mine. M-am re-născut odată cu nașterea primei idei a blogului. Cuvintele au izvorât din adâncul meu. De aceea te vei regăsi asemenea valului care cheamă un alt val. Iar când te vei re-găsi, dă mai departe ceea ce ai primit.

ohkGB7BW_high[1]

,, Cum răspunde în apă fața la față, așa răspunde inima omului inimii omului.” Prov. 27:19

Dacă simți nevoia să împărtășești vreo impresie personală în urma a ceea ce ai citit și te-a ajutat poți să îmi scrii pe adresa:  mikaradu2003@yahoo.com, pentru Ela.